Mūsų istorija
Malūnas mala kepykla gimė iš noro kurti paprastus, bet tikrus kepinius – tokius, kurie kvepia namais, primena rankų darbo vertę ir atspindi gyvą, rankomis kuriamą amatą.

Nuo ūkio iki stalo
Malūnas mala kepykla yra apie kokybę ir šviežumą. Viskas čia prasideda nuo kepinių pagrindinio ingrediento – miltų.
Jie pas mus atkeliauja iš ekologinių ūkių esančių netoli Klaipėdos. Čia grūdai auginami be cheminių trąšų ar pesticidų, o natūraliai taip, kaip auga gamta. Jie malami akmeninėmis girnomis, kaip senovėje – lėtai ir atsakingai. Akmeninės girnos sumala grūdą taip, kad jame lieka išsaugomos visos maistingosios medžiagos ir mineralai reikalingi mūsų organizmui.
Miltus užsakome pagal poreikį, tik tiek kiek reikia, todėl kepinius galime gaminti iš šviežiausiai maltų miltų.
Mūsų vizija
Kepame taip, kaip mums atrodo yra teisinga. Duona kildinama raugu, nesaldinta, o sviestiname kepinyje jausite tikrą sviestą, tikrus ingredientus. Atsižvelgdami į gamtą, stengiamės kurti sezonišką asortimentą.
Malūnas mala kepykla – apie keliavimą kartu su gamta.

